Ervaren front-end Angular ontwikkelaar

Voor de ontwikkeling van een nieuw product zoeken we een enthousiaste ontwikkelaar die de front-end vorm wil geven. Je primaire taak is het meedenken over de User Interface en de implementatie daarvan. Er is gekozen voor een architectuur, waarbij de front-end in Angular gebouwd wordt en de back-end geschreven wordt in .NET Core (C#).

Je werkt in een team van 5 ontwikkelaars, waarbij de nadruk zal liggen op de bouw van de front-end applicatie. Cross Point maakt producten die bekend staan vanwege ontwerp en gebruiksgemak, dus gevoel voor UI design en user experience zijn een must. Je hebt veel vrijheid in de ontwikkeling en we maken gebruik van moderne technieken en tools.

Functie-eisen

Vereiste competenties:

  • Kennis van Javascript, HTML5 en CSS.
  • Kennis van Angular 9 en Typescript (of andere client-side Javascript frameworks).
  • Gevoel voor styling en User Interfacing.

De volgende competenties zijn een pré:

  • Ervaring met .NET Core v3.1 en C#.
  • Ervaring met Swagger/OpenAPI.
  • Ervaring met GIT, Visual Studio Code en Docker.

Wat bieden wij?

We bieden een boeiende baan binnen een professionele organisatie met een uitstekende sfeer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Eigen verantwoordelijkheid, diversiteit en vrijheid is een groot goed binnen Cross Point.

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze leuke afwisselende baan waarbij je je producten direct terugziet in de markt, stuur dan je curriculum vitae en een motivatiebrief naar pz@crosspoint.nl t.a.v. Bernadette van Loon-de Vries.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Cross Point
Waanderweg 12
7812 HZ Emmen
Telefoon (0591) 66 88 66
www.crosspoint.nl