Ervaren teamleider hardware

In deze uitdagende functie heb je een breed en afwisselend takenpakket. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor de hardware ontwikkeling, het beheer en onderhoud van onze hoogwaardige winkeldiefstalpreventiesystemen. Je geeft leiding aan het team en je bewaakt de milestones van de projecten binnen ontwikkeling. Met je afgeronde HBO opleiding Elektronica (of vergelijkbare opleiding) en je projectleider ervaring draag je zorg dat de diverse projecten tot een optimaal resultaat komen. Onze projecten begeleid je van het begin tot het eind, waarbij je ook contacten onderhoud met leveranciers om de projecten te realiseren en om op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen.

Als teamleider bij Cross Point heb je tevens nauw contacten met de productie voor diverse vragen vanuit de supply chain. Omdat er verschillende projecten tegelijkertijd lopen, ben je in staat overzicht te houden, prioriteiten te stellen en snel te schakelen. Je houdt van aanpakken en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en staat stevig in je schoenen. Je kunt goed onder tijdsdruk werken en bent flexibel en in staat om zelfstandig te werken en overlegt regelmatig met je team om de voortgang te bespreken. Je signaleert knelpunten en zorgt ervoor dat deze tijdig worden opgelost. Plannen is je tweede natuur.

Functie-eisen

  • Afgeronde opleiding HBO Electronica (of vergelijkbare opleiding)
  • Ervaring als projectleider waarbij je meerdere projecten hebt geleid op planning, budget, kwaliteit en organisatie
  • Ervaring met aansturen van projecten bij leveranciers

Vaardigheden

  • Taalkennis: goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
  • Helicopterview en nauw betrokken bij de dag-dagelijkse zaken
  • Communicatief sterk, goed kunnen sturen op milestones

Wat bieden wij?

We bieden een boeiende baan binnen een professionele organisatie met een uitstekende sfeer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Eigen verantwoordelijkheid, diversiteit en vrijheid is een groot goed binnen Cross Point.

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze leuke afwisselende baan waarbij je je producten direct terugziet in de markt, stuur dan je curriculum vitae en een motivatiebrief naar pz@crosspoint.nl t.a.v. Bernadette van Loon-de Vries.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Cross Point
Waanderweg 12
7812 HZ Emmen
Telefoon (0591) 66 88 66
www.crosspoint.nl